Made it easy

Hoe werken wij

Bij ons staat u niet alleen als klant centraal. Ook de oplossing voor uw vraag staat centraal. Wij willen precies datgene geven, dat uw vraag oplost. "Eager" om die oplossing te maken, waarvan u als klant opkijkt.

Projecten PROJECTEN Een project is een, in de tijd en middelen begrensde, activiteit om iets te creëren. Het onderscheidt zich door zijn eenmalige karakter van een programma of proces. Een project wordt meestal in samenwerking met verschillende mensen en organisaties uitgevoerd. Het project wordt meestal vastgelegd in een projectplan en geregeld door projectmanagement.....

Lees verder op Wikipedia

zijn vooral samenwerkingsverbanden. Samenwerken zit al opgesloten in onze naam. Wij geloven dat het tegenwoordig meer loont om te focussen op datgene waar je echt goed in bent. Voor alle andere vormen van expertise kloppen wij aan bij collega's in ons partner netwerk. Deze collega's kunnen ook die echte specialisatie brengen. Dat is de reden dat wij werken in collectieven.

Inzicht in de probleemstelling is altijd de eerste stap. Het inzicht maakt het mogelijk om de software oplossingen naadloos in uw business proces te passen. Zo leveren we niet slechts daadkracht in het opleveren van een software oplossing. Wij leveren vooral meer daadkracht in uw business proces.

Het daadwerkelijke ontwikkelproces van de software oplossing volgt een Scrum SCRUM is een flexibele manier om (software)producten te maken. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte sprints, met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, werkende (software) producten opleveren....

Lees verder op Wikipedia

/agile werkwijze. Wij werken altijd met een team met highlevel scrum/agile skills. Onze developers combineren technische expertise met een pragmatische aanpak. Zo beperken wij risico's, bewaken het budget en leveren toegevoegde waarde.

Kosten

Tailor made TAILOR MADE Maatwerk software. Specifieke software voor 1 afnemer, omdat een generiek softwarepakket geen oplossing biedt. Vaak gebruikt om specifieke eisen en wensen van een "single customer" volledig en op juiste wijze te kunnen bedienen. Ondernemers schatten vaak in dat Tailor made software om een grote investering vraagt. Dat kan, maar vaker blijkt het juist geen dure oplossing te zijn. Voordelen van Tailor made software zijn:
1. De unieke controle over de software door de opdrachtgever
2. Voorkomen van Vendor lock-in.
is duur? Welnee! Een investering in een technologische oplossing bespaart geld. Samen met u bekijken we of en hoe een investering in een slimme technologische oplossing u geld bespaart.

Maar "de cost komt voor de baet", luidt het gezegde uit de tijd van de VOC. Dat geldt ook voor onze dienstverlening.

Elk project krijgt een duidelijke kosten structuur. Na de eerste inventarisatie en ontwerp fase krijgt u een helder plan van aanpak met de bijbehorende kosten. Een afgeronde eerste stap met een extra beslismoment. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Contact houden

Software ontwikkeling is vooral communiceren. Het scrum team bestaat uit alle benodigde experts en houdt ook altijd nauw contact met de belanghebbenden vanuit uw eigen organisatie. Zo kunnen we makkelijk overleggen en afstemmen en vermijden we ruis op de lijn. Van eerste vraagstelling tot oplossing met onderhoud, wij nemen u mee in het gehele proces. Wij zorgen ervoor dat u betrokken blijft bij het ontwikkelen van de oplossing. Eén projectgezicht (product owner) is uw aanspreekpunt voor het gehele project. Dat is wel zo makkelijk.
webcollective adviseren
webcollective adviseren icoon

Advies en Oplossingen

Ontdek de verborgen potentie van uw bedrijfsproces. Door hier met andere ogen naar te kijken is vergroten van de omzetkansen, procesversnelling of vereenvoudiging vaak mogelijk. Wij kunnen u ondersteunen met het definiëren van uw vraag. Het isoleren van de juiste behoefte bespaart tijd en geld, ook in de ontwikkeling van een software oplossing. Het geeft focus voor management en ondersteunt de verwachtingen van de medewerkers.

webcollective ontwikkeling
webcollective ontwikkeling icoon

Ontwikkeling

Ieder bedrijfsproces is anders. Ieder bedrijf stelt andere wensen en eisen aan de gebruikte software. Voordat wij uw software ontwikkelen, spreken wij eerst alle gebruikersgroepen. Dat doen we zelf. Zo krijgen wij goed zicht op uw bedrijfsprocessen en de wensen van de gebruikers. Software moet voor uw medewerkers een verademing zijn. Hoe maakt de software het werk eenvoudiger? Hoe maken we uw mensen meer productief en blij? Daar ligt onze uitdaging.

webcollective software ontwikkeling
webcollective software ontwikkeling icoon

Techniek

Techniek is altijd ondersteunend en moet zoveel mogelijk buiten het zicht blijven. Daarom kiezen wij de oplossing die het beste bij u past. Door gebruik te maken van één van de grootste en meest gebruikte ontwikkelplatformen, borgen we voor u de continuïteit en kwaliteit waar u om vraagt. Samenwerken met andere ontwikkelaars, bijscholing en het dagelijks werken en spelen met bestaande en nieuwe technieken. Dat stelt ons in staat om de juiste keuzes te maken.

Veel software pakketten zijn .net niet producten. Wij maken .net wel producten.

We vertellen u graag meer!

Bel ons op: +31 (0)6 54301329